نوای گیل-دوره ی آموزشی آشنایی با کدکس موادغذایی و استانداردهای موجود ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی استان برگزار شد.
مهندس نجفی- مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه ، با بیان اینکه ارتقاء سطح سلامت مردم در گرو توسعه و تدوین استانداردهای محصولات کشاورزی و فرآورده های غذایی استف اظهار داشت؛ به علت حجم قابل ملاحظه واردات برخی اقلام و سهم بالای صادرات شماری از محصولات کشاورزی و فرآورده های غذایی،ارتقاء ایمنی غذایی جامعه، حفظ و توسعه صادرات این محصولات مستلزم توجه به استانداردها و مقررات بین المللی غذایی (کدکس غذایی) است.
وی در خاتمه با اشاره به برگزاری دوره ی آموزشی” آشنایی با کدکس موادغذایی و استانداردهای موجود” در معاونت غذا و دارو دانشگاه ، گفت؛ در دوره آموزشی مذکور، مطالب جامعی در خصوص کدکس موادغذایی در ایران، ارکان کدکس غذایی، کدکس موادغذایی در بخش کشاورزی و …مطالبی به مسئولان فنی واحدهای تولیدی استان ، ارائه شد.
لازم به ذکر است؛ کدکس موادغذایی ، مجموعه ای از استانداردهای جهانی ایمنی و کیفیت موادغذایی، نظام نامه های جهانی و سایر خط مشی های ایمنی برای حفاظت از بهداشت مصرف کننده و تصحیح تجارت جهانی است.