نوای گیل- جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه نامه تهیه و توزیع نان کامل با حضور مدیرانکل دستگاههای ذیربط در بازرسی کل استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان، احمد آقایی بازرس کل استان گیلان در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به خصوص شهدای سلامت، در آستانه ولادت بزرگ پرستار عالم حضرت زینب کبری(س)، این روز را به همه پرستاران و کادر درمان سختکوش تبریک گفت و افزود: ما در هر شرایطی مدیون خدمات درمانی و بهداشتی این عزیزان هستیم.
آقایی با اشاره به دستورالعمل صادر شده در مورد آرد و نان کامل گفت: هر وقت قانون، شیوهنامه و یا اسناد بالادستی تدوین و ابلاغ میشود در جهت رفع دغدغههای مردم و شهروندان است. همانگونه که امام رضا(ع) فرمودند: تدبیر در کارها ما را از پشیمانی باز میدارد.
وی ادامه داد : بیش از ۵۰ درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفرهها است و حتی روستائیان ما هم حداقل در ۲ وعده مصرف نان دارند. اگر به نان مردم توجه ویژهای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.
بازرس کل استان گیلان با بیان این نکته که این شیوهنامه که از آذر ۱۴۰۲ طراحی و ابلاغ شد برای تامین و تهیه آرد و نان کامل و سالم بوده است، افزود : هر موقع زنجیره گندم مرغوب، آرد بهداشتی و سالم، شیوه نگهداری و پخت درست و حرفهای صورت پذیرفت، نان کامل خواهیم داشت.
آقایی هدف از تشکیل این جلسات را رسیدن به اهداف اشاره شده در این شیوهنامه توصیف کرد و اظهار داشت: دستگاههای اجرایی اشاره شده در این شیوهنامه که توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و کمیسیون اصل ۹۰ تدوین شده است باید به طور کامل و با جدیت بیشتری به وظایف و تکالیف مقرر خود عمل کنند.
وی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانواییها را داوطلبانه در نظر گرفته، خواستار اجرای شیوهنامه تهیه نان کامل که در جهت غنیسازی نان و استفاده از تکنولوژیهای جدید و جذب عناصر ریزمغذی و مقوی است، شد و افزود: این نانواییها باید در الویت قرار گیرند.
آقایی در ادامه گفت: علاوه بر آموزش صحیح به نانواییها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گرانفروشی نانواییها نظارت بیشتری صورت پذیرد.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه باید به سمت تاسیس واحدهای صنعتی تولید نان برویم افزود : یکی از نکات اصلی اطلاع رسانی و فرهنگسازی مناسب بین مردم است تا شهروندان ما بیشتر از نیاز خود نان تهیه نکنند و جلوی دور ریز آن گرفته شود.
در ابتدای جلسه هر یک از مدیران حاضر دغدغهها و مشکلات دستگاههای مربوطه خود در مسیر اجرای این شیوهنامه را بیان کردند.